KAARTVERKOOP

Het 25e Seabottom Jazzfestival zal deze avond beginnen met verrassingen en oude bekende.

Vrijdagavond zal het programma van afgelopen jaar (New York round Midnight ) een vervolg krijgen en gaan we nu het New Yorkse Harlem in met na de pauze Wouter Hamel. Een bijzondere Singer-Songwriter Circle met landelijke belangstelling.

Voor de liefhebbers onder ons in de van Wijnenzaal Ruben Hoeke en het succes van Noorderslag The Jig. U wordt deze avond verwelkomt door Willem Helbreker met top muzikanten.

Prijs entreeticket vrijdag 24 maart: € 20

Klik HIER om tickets te bestellen voor vrijdag 24 maart.
(Let op: een account om in te loggen bij www.agora-theater.nl is vereist om tickets te kunnen bestellen. Klik HIER om deze te maken mocht u deze nog niet hebben.)

Zaterdagavond wordt de Agora weer als vroeger het terrein van muziek en elkaar ontmoeten ( als je daar aan toe komt ) Voice of Holland is ruim vertegenwoordigd met Jennie Lena en Leona Phillipo en wacht dat u van Alain Clark, Jon Tarifa ( Obama song Don’t go )Sinas, een tribute aan Bob Marley en hij was er ook 25 jaar geleden Hans Dulfer. Verder Michiel Bortlap, Frits Landersbergen Joke Bruijs en Madeline Bell en nog vele anderen

Prijs entreeticket zaterdag 25 maart: € 37,50. In de maanden december en januari kunt u een vroegboek korting krijgen en betaald u slechts € 32.50.

Passe Partout tickets kosten € 52.50 en tijdens de vroegboek periode € 47.50.

Klik HIER om tickets te bestellen voor zaterdag 25 maart of een Passe Partout.
(Let op: een account om in te loggen bij www.agora-theater.nl is vereist om tickets te kunnen bestellen. Klik HIER om deze te maken mocht u deze nog niet hebben.)